fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Polițiști din Iași luați la bătaie de un tânăr care traversase ilegal strada: agresorul a fost încătușat cu greu, cu ajutorul unei polițiste în civil

Polițiști din Iași luați la bătaie de un tânăr care traversase ilegal strada: agresorul a fost încătușat cu greu, cu ajutorul unei polițiste în civil


Doi polițiști au fost luați la bătaie în timp ce au încercat să legitimeze un pieton indisciplinat. Scena s-a petrecut duminică la prânz, în zona Podu Roş, la intersecţia şoselei Nicolina cu Aleea Rozelor.

În timp timp ce se îndrepta către CUG, un echipaj mixt de Poliție Rutieră și Poliție Locală a observat un tânăr ce traversa prin loc nepermis. Maşina celor doi poliţişti a întors, agenţii au coborât şi i-au cerut pietonului să stea pe loc şi să se legitimeze.Pietonul le-a declarat agenților că nu are buletinul la el şi a dat să plece, însă nu a fost lăsat, relatează aloiasi.ro.

Tânărul s-a întors şi l-a lovit cu pumnul în tâmplă pe unul dintre polițiști, el neașteptându-se la o reacție de acest gen din partea pietonului. În acel moment, agentul Poliției Locale a intervenit în apărarea colegului său, dar și acesta din urmă a fost lovit cu cotul în zona frunții.

Altercaţia ar fi putut degenera dacă nu intervenea decisiv o poliţistă în civil (foto jos), aflată în timpul ei liber. Ea a sărit în ajutorul colegilor, scandalagiul fiind imobilizat în câteva clipe. Nici trecătorii care au asistat la scena teribilă nu au fost indiferenţi, dând şi ei o mână de ajutor.

Când au apărut şi celelalte echipaje (de la Poliţia Locală şi de la Poliţia Naţională), tânărul era deja încătuşat. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat instanței de judecată unde a primit 30 de zile arest preventiv.

Cei doi agenți au ajuns la spital, iar medicii au concluzionat că angajatul Poliției Rutiere are nevoie de 42-45 de zile de îngrijiri medicale, în urma loviturii puternice cu pumnul primită de la pietonul indisciplinat. Agentul are și doua degete rupte. În schimb, agentul din cadrul Poliției Locale a suferit leziuni superficiale.

 

Sursa: aloiasi.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top