fbpx
Portokal
Încă o familie sărmană din Iași a primit în dar o casă, prin proiectul „Casa Share”

Încă o familie sărmană din Iași a primit în dar o casă, prin proiectul „Casa Share”


Un ajutor nesperat a primit, în prag de sărbători, o familie sărmană din Iași. Patru frați, crescuți de doi părinți grijulii, dar într-o locuinţă fără curent electric şi căldură, au, de acum, un loc pe care îl pot numi „acasă”.

Viaţa lor a fost schimbată de Bogdan Tănasă, inimosul ieșean care a ridicat în şase ani zeci de cămine pentru oameni greu încercaţi de soartă.

Până acum, cei patru fraţi, cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, alături de părinţii lor, au trăit în condiţii greu de imaginat. Fără lumină, fără gaz şi înghesuiţi în două camere, pe care le împărţeau şi cu bunicii.

Visul copiilor s-a îndeplinit. Fiecare va dormi în patul lui, dar şi în propria cameră.

Pentru ei, Tănasă a ridicat o casă mare, complet mobilată şi utilată, în comuna Vlădeni.

Bogdan Tănasă este românul care a construit de la zero 25 de case, până în prezent. Prima locuinţă a ridicat-o în urmă cu şase ani, iar de atunci, a devenit speranţa familiilor sărace din judeţ, oameni care abia îşi duc traiul de pe o zi pe alta.

Bogdan Tănasă, iniţiatorul proiectului Casa Share: „Eu sunt ca o locomotivă care este împinsă de la spate de vagoanele care vor să facă bine. Spiritul Casa Share asta înseamnă, să fim uniţii unii cu alţii”.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top