fbpx
Portokal
Femeie din Oradea, încătușată în mijlocul străzii pentru că nu purta corect masca de protecție și i-a înjurat pe polițiști (VIDEO)

Femeie din Oradea, încătușată în mijlocul străzii pentru că nu purta corect masca de protecție și i-a înjurat pe polițiști (VIDEO)


O femeie de 32 de ani din Oradea care nu purta corect masca de protecţie, a fost încătușată de polițiști pentru că nu a respectat măsurile impuse de pandemie și a refuzat să se legitimeze, scrie ziarul local Bihon.

Scenele au avut loc, joi, în jurul prânzului pe o stradă din Oradea. O femeie care purta masca sub bărbie, a fost somată de polițiști să poarte masca corect, însă aceasta a ales să le vorbească urât agenților. Mai mult a refuzat să se legitimeze după care a luat-o la fugă, potrivit Bihon.

„Având în vedere comportamentul suspect al persoanei respective, respectiv refuzul de legitimare și faptul că aceasta a fugit, suspectând că ar exista un alt motiv ascuns pentru care femeia a avut acest comportament, polițiștii au urmărit-o, au imobilizat-o, iar din cauza faptului că persoana a continuat să fie agresivă fizic, verbal și recalcitrantă, au procedat la încătușarea sa”, au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

Potrivit comisarului-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța, femeia a fost amendată cu 250 de lei (legea 61) pentru injurii și 1000 de lei (legea 55) pentru nepurtarea corespunzatoare a măștii. În cele din urmă, femeia a recunoscut în procesul verbal că a greșit.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top