fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Preot din Prahova, acuzat că a agresat și tâlhărit un copil de șase ani

Preot din Prahova, acuzat că a agresat și tâlhărit un copil de șase ani


Preotul din comuna prahoveană Filipeştii de Târg este acuzat că ar fi agresat fizic un copil de şase ani după ce acesta a aruncat cu o petardă pe stradă. Părinţii susţin că omul bisericii le-a urecheat copilul, iar apoi l-a căutat prin buzunare.

Întâmplarea s-a petrecut în ajun de Crăciun pe o stradă din comuna prahoveană Filipeştii de Târg, transmite „Adevărul”. Tatăl copilului agresat a povestit pe pagina sa de Facebook, că băiatul a venit acasă cu ochii în lacrimi şi cu semne vizibile ale agresuni în zona urechii.

„Buna seara! În urmă cu câteva ore, fiul meu a fost agresat fizic de preotul B. Gabriel ( Filipeştii de Târg, Ph), pe motiv că a aruncat o petardă pe domeniul public. Mai mult de atât, preotul (…) mi-a căutat copilul în buzunare deposedându-l (tâlhărindu-l) de înca două petarde pe care acesta le avea în buzunar. Este inacceptabil ca o persoană, mai ales un preot, să agreseze un copil, doar pentru că acesta a aruncat o petarda!!!”, este postarea făcută de tatăl copilului pe Facebook.

Oamenii care au citit aceste rânduri au încurajat părinţii copilului să depună o plângere la poliţie şi chiar să consulte un avocat. Până la această oră, la Poliţia din comună nu a fost înregistrată o reclamaţie în acest sens. Totuşi poliţiştii s-au autosesizat şi face verificări.

„Ca urmare a apariţiei unor informaţii în spaţiul public, vă comunicăm faptul că la nivelul Secţiei de Poliţie Floreşti, la acest moment, nu există nicio sesizare privind speţa menţionată. În acest caz, poliţiştii s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru clarificarea situaţiei şi luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de Presă al Poliţiei Prahova. Preotu

 

Sursa: Adevărul


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac