fbpx
Portokal
„Baby Mafia”, clipul controversat al unei mici artiste din Bihor care face furori de internet: inspirat de o percheziție făcută de mascați tatălui ei

„Baby Mafia”, clipul controversat al unei mici artiste din Bihor care face furori de internet: inspirat de o percheziție făcută de mascați tatălui ei


Bihoreanca Karisia „Karyss” Borciu, 10 ani, şi-a lansat primul videoclip pe 12 decembrie. Piesa „Baby Mafia”, care are versuri şi un scenariu care stârnesc controverse, a strâns 110.000 de vizualizări pe canalul ei de YouTube, notează Bihoreanul. Clipul are rădăcini în viața reală, fiind inspirat de percheziția făcută de mascați tatălui său, controversatul afacerist orădean Mihai Borciu.

Piesa, în stil trap, popular în rândul adolescenţilor, vorbeşte despre o fată răsfăţată, arogantă, care îşi etalează hainele de firmă, cardul, bolidul de lux, viaţa fără griji și care îşi face toate poftele fiindcă e „fata lui tata”.

„Vreau miliarde, Baby mafia/Fata ştie să se-mbrace, Baby mafia/Îmi fac toate poftele, într-un G cu fetele/Te las în spate, nu-mi vezi urmele”, așa începe melodia.

Videoclipul are un moment ciudat: o descindere a mascaţilor, pe care Karyss îi bate cu o bâtă de baseball, îi leagă fedeleş şi îi machiază în băşcălie.

Piesa a atras şi critici, mulți considerând-o inadecvată pentru vârsta artistei, susţinând că transmite mesaje inadecvate altor adolescenţi.

„Hainele de pe mine sunt din Italia/Singura regină, n-o poţi controla/ Detronez orice rivală, sunt aşa de rea/Plătesc cu cardul, nu contează sumele/Îmi vezi maşina şi deja ştii numele/Fata lui tata, îmi fac toate poftele/Sunt regina, tu reţine-mi numele”, sunt alte câteva versuri.

„Eu sunt mai băieţoasă, întotdeauna am fost, iar genul acesta de muzică mă reprezintă”, spune fetița de 10 ani. Cântă de la 3 ani și a început cu muzica populară. Ea face canto şi a fost prezentă la mai multe concursuri şi festivaluri de muzică pentru copii.

Videoclipul lansat acum este parte a unui album care va conţine 12 piese, gândite şi realizate cu Alexandru „Quba” Gajailă, primul producător de dubstep din România.

„Aşa e genul acesta muzical, mai dur. Mie îmi place”, spune Karisia Borciu.

„Nu chiar pe toate piesele sunt aşa”, a reacționat tatăl fetiței, controversatul afacerist Mihai Borciu, care se consideră „vinovat” pentru poveste. Mai ales pentru scena cu mascaţii, inspirată dintr-o acţiune care l-a vizat chiar pe el.

„A văzut prea multe, s-a maturizat prea repede. Când am văzut piesa, ce era să zic? Să spun că nu îmi place? Nu pot spune nu. E un copil cuminte, ascultător, nu are pretenţii extravagante, e premiantă la şcoală. A fost dorinţa ei, să încerce. Are voce, imaginaţie, prezenţă. Am lăsat-o. Cum s-o refuz?”, spune Mihai Borciu, tatăl Karisiei.

În trecut, Borciu a fost implicat în mai multe scandaluri şi bătăi, fiind acuzat şi că ar fi tras asupra maşinii patronului unei firme de securitate. Dosarul a fost clasat, anchetatorii stabilind că arma deţinută de el nu e cea cu care s-a tras. Acesta este dosarul în care locuinţa afaceristului a fost percheziţionată, însă fără ca poliţiştii și mascații să găsească vreo probă incriminatoare la adresa lui.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top