fbpx
Portokal
Trimis la plimbare de alegători, fostul ministru PSD Teodorovici, își aduce laude pe pagina sa de Facebook

Trimis la plimbare de alegători, fostul ministru PSD Teodorovici, își aduce laude pe pagina sa de Facebook


Fostul ministru PSD al Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, începe anul 2021 închinându-şi ode pe propria pagină de Facebook, după ce românii l-au dat afară din Parlament la alegeri, scrie Epoch Times.

„Să-ţi asumi orice risc ca să turezi motoarele ce împing înainte ţara ta, ca să schimbi metehnele ce o ţin în loc ori ca să aperi interesele poporului tău în faţa altor popoare, dar nu împotriva lor... Să priveşti mai departe decât îţi este permis să o faci, să doreşti cu ardoare să urci alături de ţara ta mai sus decât îţi spun alţii că este posibil ori să ceri, de la egal la egal, ceea ce ţi se cuvine în rândul ţărilor lumii... Să ştii că nu eşti mai prejos decât alţii, că meriţi să fii respectat în aceeaşi măsură în care tu, în numele poporului tău, arăţi respectul cuvenit celorlalte popoare... Să refuzi clişeul politic demagogic, dar atât de convenabil, că trebuie să ne fie nouă mai rău, astăzi, ca să le fie mai bine, mâine, copiilor noştri... înseamnă să fii tu!", scrie Eugen Teodorovici.

Şi de asemenea, continuă fostul ministru PSD, mai înseamnă să vrei, să poţi şi să-ţi fi câştigat dreptul de a continua să spui ceea ce gândeşti, să faci ceea ce trebuie pentru neamul tău şi să mergi înainte, cu capul sus, asumându-ţi orice risc.

„Fii tu în 2021!", a conchis Eugen Teodorovici, postând o poză cu el însuşi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top