fbpx
Portokal
Control la un centru de plasament din Voluntari după ce un copil a fost bătut crunt de un paznic

Control la un centru de plasament din Voluntari după ce un copil a fost bătut crunt de un paznic


Poliția Ilfov face verificări  după ce un copil de la un centru de plasament din Voluntari a fost bătut de paznic și amenințat cu „Salvarea”, pentru că sărea pe saltea.

Și președintele Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, Mădălina Turza, a trimis Corpul de Control al instituției la Centrul de plasament respectiv.

„Vreau să spun doar atât: orice formă de agresiune împotriva unui copil din sistemul de protecție va fi sancționată conform legii. Nu există rațiune pentru care un copil să fie bătut sau agresat fizic sau emoțional de către un adult, nici chiar atunci când își pemite luxul de . Educatoarea care amenință copilul cu și paznicul care îl agresează fizic nu NU AU CE SĂ CAUTE ÎN SISTEMUL DE PROTECȚIE A COPILULUI”, a declarat președintele Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități.

În imaginile apărute în spațiul public  se vede cum paznicul lovește copilul și îl smucește dintr-o parte a încăperii în alta, iar o femeie îl amenință pe copilul care plânge.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top