fbpx
Portokal
Clipe de groază în Oradea: femeie înjunghiată de fostul șef al Poliției Locale

Clipe de groază în Oradea: femeie înjunghiată de fostul șef al Poliției Locale


Agresorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins duminică, aproape de miezul nopții, după mai multe ore de căutări. Bărbatul s-a ascuns în apropiere, într-un bloc în construcție.

Atacatorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins. Este vorba despre fostul șef al Poliției Locale Oradea, care în prezent ocupă funcția de poliţist local, în cadrul Biroului Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului.

Paul Ladislau Kover și-a înjunghiat de mai multe ori fosta iubită, după care s-a ascuns într-un bloc recent finalizat din apropierea locului în care s-a produs evenimentul.

Conform surselor BIHOREANUL, Paul Kover a fost găsit de polițiști cuprins de frig și având mai multe zgârieturi pe corp, provocate de autoînjunghiere. Individul a fost încătușat de polițiști și urmează să fie audiat.

Atacatorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins. Victima, fosta iubită a polițistului, a intrat direct în sala de operație, fiind în stare gravă. Cei doi s-au despărțit în luna noiembrie, iar femeia a primit chiar și un ordin de protecție împotriva lui Kover.

Aceștia s-ar fi certat în maşină. La un moment dat, ea ar fi ieșit, iar bărbatul a înjunghiat-o, după care femeia ar fi fugit în faţa scării. La uşă, însă, agresorul a ajuns-o şi a mai înjunghiat-o din nou. Potrivit unui martor, și agresorul s-a înjunghiat, apoi a fugit.

„Pacienta are în jur de 40 ani, are 5 plăgi prin înjunghiere, la nivelul toracelui şi abdomenului superior. Leziunile sunt de gravitate medie şi mare, sigur va rămâne internată în spital”, a declarat şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, potrivit ebihoreanul.ro.

Susținut de UDMR, Paul Kover a fost înainte de 2010 șef al Biroului personal al Primăriei Oradea, iar după 2011 a ajuns director adjunct al Poliției Comunitare și director plin doi ani mai târziu. Concediat în 2014 la cererea primarului Ilie Bolojan, el a dat Poliția Locală în judecată și a fost reîncadrat, în urma deciziei instanței, în 2016 ca şef Birou Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului. În ultima perioadă era simplu angajat în cadrul aceluiași compartiment.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top