fbpx
Portokal
Pedofil în vârstă de 81 de ani, din Iași, mort în închisoare cu puțin timp înainte de a fi eliberat condiționat

Pedofil în vârstă de 81 de ani, din Iași, mort în închisoare cu puțin timp înainte de a fi eliberat condiționat


Pedofilul octogenar aştepta să fie eliberat condiţionat, după ce îşi ispăşise o parte din pedeapsă în Penitenciarul Jilava.

Un pedofil de 81 de ani a murit în Penitenciarul Jilava, după ce, în urmă cu doi ani şi jumătate, fusese condamnat pentru că a agresat sexual o fetiţă de numai 9 ani, din judeţul Iaşi. Acesta era o rudă mai îndepărtată, bunicului copilei fiindu-i văr, scrie „Adevărul”.  

Agresiunea pentru care a fost condamnat C.G. s-a petrecut în vara anului 2018, atunci când, profitând de faptul că părinţii fetiţei erau plecaţi la munca de câmp, acesta a chemat-o pe copilă în fânar, unde i-a promis suma de 5 lei, iar apoi a dezbrăcat-o şi a început să o sărute în zona intimă. Actul a fost oprit de tatăl fetiţei, întors de la câmp mai repede decât s-ar fi aşteptat agresorul, care a fugit la apariţia tatălui.

La judecată, octogenarul a spus că actul a fost iniţiat de fetiţă, fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, dar, după apelul părinţilor, magistraţii au schimbat decizia în 3 ani de închisoare cu executare. 

Iniţial, pedofilul a fost închis la Iaşi, dar mai apoi a fost transferat la Jilava, acolo unde spera la eliberare condiţionată în acest an, după ce comisia de specialitate de la Iaşi a propus acest lucru, având în vedere vârsta şi starea de sănătate a bărbatului.  C.G. a murit însă, în Penitenciarul Jilava, înainte ca actele pentru eliberare să fie pregătite.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top