fbpx
Portokal
Un chinez și iubita sa de 22 de ani, uciși în camera lor de hotel din Cambodgia (VIDEO)

Un chinez și iubita sa de 22 de ani, uciși în camera lor de hotel din Cambodgia (VIDEO)


Sfârșit îngrozitor pentru un cuplu de chinezi: au fost torturați și uciși într-un hotel din Cambodgia, iar ultimele imagini cu ei arată momentul când au fost luați ostateci și împinși chiar în camera lor de hotel.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani și iubita lui de 22 au fost găsiți morți, a doua zi, de menajera care venise să facă curățenie în cameră. Femeia avea bandă adezivă pe gură și era legată de mâini și de picioare.

Potrivit media locală, chinezul Xiao Bo a fost strangulat în cameră și apoi târât până în baie, relatează publicația Daily Star, citată de Știrile Pro TV.

În imaginile surprinse de camerele de securitate ale hotelului LH Residence din Phnom Penh se văd ultimele momente cu cei doi chinezi în viață, imobilizați pe hol de agresori, care îi împing în cameră sub amenințarea unor arme.

De altfel, atacul pare planificat cu grijă, afirmă oficiali ai poliției din capitala Cambodgiei, pentru că criminalii închiriaseră un apartament pe același etaj cu victimele. Poliția a dat publicității imaginile, în speranța că acest lucru va duce la prinderea rapidă a făptașilor. Imaginile sunt însă de proastă calitate, iar criminalii poartă măști sanitare.

Dubla crimă a avut loc pe 12 ianuarie, iar a doua zi, cadavrele chinezilor au fost găsite de menajeră.

„Ambasada chineză în Cambodgia își exprimă sincerele condoleanțe familiei celor doi cetățeni care au fost uciși în Phnom Penh. Ambasada urmărește îndeaproape ancheta crimelor și se află în legătură directă cu ministrul de interne din Cambodgia și cu departamentul de poliție din Capitală. Cerem autorităților cambodgiene să rezolve cât mai rapid cazul și să pedepsească drastic criminalii, în conformitate cu legile statului. Poliția depune toate eforturile în această investigație, are anumite informații și urmează deja câteva piste” a transmis ambasada.

 

Sursa: Știrile Pro TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top