fbpx
Portokal
Un traficant care vorbește prea mult! Curiozitatea l-a dat de gol pe un șofer care conducea fără permis și comercializa droguri (VIDEO)

Un traficant care vorbește prea mult! Curiozitatea l-a dat de gol pe un șofer care conducea fără permis și comercializa droguri (VIDEO)


Tânărul a tras mașina pe dreapta, ca să vadă de aproape urmările accidentului de ieri, din comuna ieșeană Scânteia soldat cu trei morți. A fost luat la întrebări de agenții de la Rutieră, care au făcut o descoperire neașteptată.

În autovehicul, polițiștii au găsit liste cu numele clienților care cumpărau droguri, dar și petarde, care pot fi vândute doar cu autorizație.

Șoferul oprise pentru a vedea urmările unui accident grav, care a avut loc în apropiere de Iași. Comportamentul său le-a atras atenția agenților de poliție chemați la locul accidentului. I-au cerut actele, pe care nu le avea.

Polițiștii au trecut apoi la verificarea mașinii.

Tânărul a recunoscut într-un final că vinde droguri în comuna Scânteia, acolo unde locuiește. A fost dus joi seară la audieri, iar în cursul zilei de vineri anchetatorii vor stabili daca se impune sau nu arestul preventiv pentru comercializarea de droguri de mare risc.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top