fbpx
Portokal
Ciobanul din Olt dat dispărut a fost găsit în viață: este audiat de polițiști după ce 70 dintre oile de care avea grijă au fost găsite înecate

Ciobanul din Olt dat dispărut a fost găsit în viață: este audiat de polițiști după ce 70 dintre oile de care avea grijă au fost găsite înecate


Ciobanul dispărut, din Olt, a fost găsit în viață. Bărbatul, de 50 de ani, ar fi încercat să se angajeze la o stână din județul Vâlcea. El este acum audiat de polițiști.

Ciobanul căutat de jandarmi şi poliţişti după ce zeci de oi pe care acestea le avea în grijă au fost găsite miercuri înecate şi îngheţate în pârâul Bârlui din comuna Morunglad din judeţul Olt a fost găsit în viaţă.

Florică Ţucureanu, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit vineri de poliţişti în casa unui prieten al acestuia, în localitatea Voineasa din judeţul Olt. Ciobanul le-a spus oamenilor legii că a plecat de la stâna la care lucra şi s-a dus în judeţul vecin, Vâlcea, pentru a-şi căuta de lucru. A plecat însă fără să anunţe şi familia care îi dăduse în îngrijire oile.

Bărbatul a fost săltat de poliţişti şi dus la audieri.

Florică Ţucureanu a fost dat dispărut în data de 19 ianuarie 2021. Pentru că nu mai reuşeau să dea de el, proprietarii animalelor au pornit seara în căutarea acestora. Au găsit o parte din turmă abandonată pe un câmp. A doua zi, au găsit şi alte circa 70 de animale înecate în pârâul Bârlui, din localitate.

Pentru că ciobanul nu era de găsit, ancheta a fost preluată de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. S-au făcut verificări cu scafandri în pârâul Bârlui, unde fusese văzut ultima oară cu turma sa de oi şi în pădurea din localitatea Bobiceşti, dar bărbatul nu a fost găsit. În activităţile de căutare au fost implicaţi şi pompieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, ei reuşind să scoată din pârâu 70 de oi moarte.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti au depistat bărbatul pe raza comunei Voineasa, judeţul Olt. În perioada plecării de la domiciliu acesta s-ar fi deplasat în judeţul Vâlcea pentru a căuta un loc de muncă”, a anunţat IPJ Olt.

În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliţie Voineasa, unde este audiat.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top