fbpx
Portokal
Revoltător! Proprietarul cailor maltratați din Techirghiol este un procuror DIICOT

Revoltător! Proprietarul cailor maltratați din Techirghiol este un procuror DIICOT


Poliţia l-a identificat pe proprietarul celor peste 35 de cai abandonaţi pe malul lacului Techirghiol. Este vorba despre Marius Valentin Ţucă, procuror în cadrul Structurii Teritoriale DIICOT Constanţa, susțin surse din poliție pentru Libertatea. „Situația era cunoscută în zonă de ani buni, dar teama i-a determinat pe oameni să nu intervină”, a spus o altă sursă locală.

26 de cai în stare de înfometare au fost prinşi, ieri, de echipe formate din poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai Primăriei Techirghiol. Pe câmp au rămas însă şi alţi cai, care nu aveau hamuri şi nu au putut fi capturaţi.

Terenul pe care au fost găsiţi caii este administrat de firma SC Cris Fishing SRL, administrată de Gheorghe Cristea. Recent, Consiliul Local Techirghiol i-a dat acestei firme în întreţinere şi plantaţia de salcâmi de pe malul lacului, plantaţie unde au fost găsiţi o parte dintre cai.

Situaţia durează de peste cinci ani, spun localnicii. Oficiali din cadrul IPJ Constanţa au confirmat că a fost aplicată o sancţiune împotriva proprietarului cailor, dar nu l-au numit. Surse din poliție susțin că este Marius Valentin Ţucă, procuror DIICOT Constanța.

Cei 26 de cai recuperaţi au fost transportaţi cu două TIR-uri la un adăpost autorizat din comuna constănţeană Peştera.

Despre procurorul Ţucă, localnicii susţin că acesta adunase pe acel teren în jur de o sută de cai. Dar multe dintre animale nu au rezistat condiţiilor aspre, lipsei de apă şi de hrană.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top