fbpx
Portokal
Soția fiului lui Bădălău, acuzaţii grave: Venea acasă cu sacoşe de bani. Se droga, făcea crize şi ţipa

Soția fiului lui Bădălău, acuzaţii grave: Venea acasă cu sacoşe de bani. Se droga, făcea crize şi ţipa


Cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu - care i-a deschis proces de divorţ lui Gabriel Bădălău, fiul fostului senator PSD Niculae Bădălău, actualmente vicepreşedinte al Curţii de Conturi - a declarat, la Realitatea Plus, că soţul său consuma droguri şi i-a traumatizat pe cei doi copii ai lor prin comportamentul manifestat în prezenţa lor. În plus, cântăreaţa a afirmat că Bădălău junior venea acasă cu „sacoşe pline de bani”.

„Tot timpul, chiar şi părinţii lui au avut o problemă pentru că el nu mergea la muncă. Chiar şi angajaţii îi scriau mesaje: 'Şefu, avem nevoie de bani! Sunt sărbătorile, vrem să punem pe masă copiilor'. Niciodată nu era, cum a declarat el, la 7 dimineaţa la job. Nu, la 7 dimineaţa venea acasă. Că venea la 3, 4, 5, 6, 7 nu mai devreme. În momentul în care ne-am căsătorit, părinţii au considerat că trebuie să îi facă o afacere. I-au făcut o afacere pe care i-au dat-o pe mână, o balastieră şi uşor, uşor a început să îşi pună oameni competenţi, care să se ocupe.

El chiar nu se prezenta la job. Mai trecea doar să ridice banii. Nu ştiu de unde veneau banii, dar veneau. (…) Vedeam lucruri, l-am avertizat, mi-era teamă. L-am avertizat chiar şi cu jocurile la cazino, chiar şi cu aceste sacoşe de bani pe care el le aducea acasă, ca femeie îmi era frică. (…) Nu m-a interesat niciodată de unde vin banii, doar voiam să nu îi mai văd în casă, voiam copiii noştri să nu îi vadă”, a precizat Claudia Pătrăşcanu.

De asemenea, cântăreaţa a mai afirmat că şotul ei consuma droguri, adăugând că acest lucru i-a fost confirmat chiar de acesta, dar şi de amanta lui sau persoane din anturajul său.

„De drogat, se droghează. Venea acasă şi avea un comportament deviant, se închidea în cameră, închidea uşa şi ţipa să îl lăsăm în pace. Intra în nişte crize şi când îl întrebam, îmi spunea: Lasă-mă că m-am drogat. Amanta lui mi-a confirmat şi mulţi oameni din anturajul lui. Singura plângere pe care i-am făcut-o lui Gabi Bădălău este aceasta, a consumului de droguri”, a susţinut Pătrăşcanu.

Totodată, soţia lui Gabriel Bădălău a afirmat că acesta, prin comportamentul său, i-ar fi traumatizat pe cei doi copii ai lor.

„Nu ştiu ce se întâmplă cu acea înregistrare depusă la procuratură cu copilul care vine acasă şi povesteşte lucruri pe care nu le pot dezvălui public, pentru că e vorba despre copiii mei pe care îi iubesc cel mai mult pe lume şi nu aş vrea să se audă. Deşi copilul mic mi-a spus: Mami, îţi voi povesti când o să cresc mare. (…) Copilul, în înregistrare, a spus cu lux de amănunte ceea ce a văzut. (…) Consider că cel mic a rămas cu o traumă”, a mai declarat Claudia Pătrăşcanu.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top