fbpx
Portokal
Preot din Cluj, hărțuit pe internet după ce a a susţinut vaccinarea împotriva COVID-19

Preot din Cluj, hărțuit pe internet după ce a a susţinut vaccinarea împotriva COVID-19


Preotul clujean Dorel Galan a devenit ţinta atacurilor pe internet după ce şi-a expus în public viziunile cu privire la vaccinare împotriva COVID-19.

Când preotul ortodox român Dorel Galan a ieşit în public și a susținut vaccinarea împotriva Covid-19, nu se aştepta să fie vizat de anti-vaccinişti în mediul online, scrie Yahoo News.

Galan a fost numit „preotul Diavolului”, „necredincios” şi acuzat că a fost plătit de stat pentru apărarea vaccinării.

„Am fost hărțuit din senin de oameni pe care nu-i cunosc, de „hateri” profesionişti, a declarat preotul în vârstă de 45 de ani după Liturghia de duminică la biserica sa din Cluj, potrivit Yahoo News.

Ceea ce a atras hărțuirea a fost un interviu în care Galan a povestit experiența personală după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

El mai a spus că este dispus să fie vaccinat pentru a evita trimiterea altora „la terapie intensivă sau la Dumnezeu prea curând prin ignoranță sau prostie”.

Mesajul său, împreună cu unul similar de la un alt preot, au fost postate și de ministrul sănătății ca o modalitate de a convinge scepticii că pericolele bolii sunt reale.

„Le-am spus credincioșilor că decizia mea personală este să mă vaccinez pentru că am încredere în specialiști, nu în șamani, vrăjitori sau altceva”, spune Galan.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top