fbpx
 
Foto: NewsPascani.com Foto: NewsPascani.com

Șofer urmărit cu focuri de armă pe străzile din Pașcani: a lovit intenționat două autospeciale ale Poliției (VIDEO)


Un șofer care circula, joi seara, pe străzile din Pașcani la volanul unui autoturism fără numere de înmatriculare, a refuzat să oprească la semnalele luminoase ale polițiștilor și a pornit într-o cursă urmărit de două mașini de Poliție. 

Inițial, șoferul a oprit la semnalele polițiștilor, iar la scurt timp a plecat fără permisiunea acestora, moment în care s-a procedat la urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea mașinii în fața locuinței bărbatului, scrie NewsPascani.com.

În momentul blocării autoturismului, șoferul ar fi încercat să scape, lovind autospecialele de poliție cu autoturismul, fapt pentru care polițiștii au executat focuri de armă asupra pneurilor mașinii.

Șoferul a circulat pe străzile Dragoș Vodă, Moldovei, spre locuința sa din cartierul Aerodrom, unde pentru a forța intrarea în curte a lovit două mașini de Poliție, apoi s-a baricadat în casă. Ulterior s-a predat și a fost dus la cercetări.

„Bărbatul de 34 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă 1305 lei, conform OUG 195/2002, s-a dispus reținerea permisului de conducere și retragerea certificatului de înmatriculare. De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, conform Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași.

 

Sursa: NewsPascani.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30