fbpx
Portokal
Un jurnalist libanez care și-a prezis propria ucidere a fost găsit mort în mașina personală cu două găuri de glonț în cap

Un jurnalist libanez care și-a prezis propria ucidere a fost găsit mort în mașina personală cu două găuri de glonț în cap


Familia jurnalistului a aflat ce s-a întâmplat cu acesta dintr-o alertă la știri în timp ce se aflau într-o secție de poliție pentru a raporta dispariția sa, relatează Daily Beast, preluat de Știrile Pro TV.

Când jurnalistul și producătorul de documentare libanez Lokman Slim nu s-a întors acasă după ce a vizitat un prieten miercuri noaptea, sora sa Rasha a avut un presentiment rău.

Fratele său era tot mai îngrijorat cu privire la soarta sa, prezicând anul trecut că dacă va păți ceva, Hezbollah, gruparea teroristă șiită palestiniană cu influență puternică în parlamentul libanez, va purta „întreaga responsabilitate pentru ce s-a întâmplat sau pentru ce s-ar putea întâmpla”.

Rasha al-Ameer a postat mesaje urgente pe Facebook și Twitter a doua zi dimineața, inclusiv unul în care a anunțat că nu mai poate lua legătura cu fratele ei.

„Fratele meu Lokman Slim a părăsit Niha din sud în urmă cu 6 ore în drum spre Beirut și nu s-a întors”, a scris aceasta, adăugând că „nu răspunde la telefon. Oricine știe ceva despre el mă poate contacta, vă rog”.

Câteva ore mai târziu poliția a găsit trupul neînsuflețit al lui Slim în mașina sa, bărbatul având două găuri de glonț în cap.

Prietenii criticului vocal al Hezbollah au presupus la început că a fost răpit, fiind îngrijorați din cauza tot mai numeroaselor amenințări primite de acesta după o apariție recentă la TV în care a criticat situația politică din Liban și a cerut formarea unui nou guvern.

Slim, în vârstă de 59 de ani, și-a intensificat recent criticile, afirmând la Arab News că „Hezbollah domină țara și guvernul”.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top