fbpx
Portokal
Foto: Facebook Foto: Facebook

Atac de cea mai joasă speță al unui deputat AUR la adresa lui Nicolae Rațiu, fiul fostului fruntaș țărănist Ion Rațiu


Dumitru Viorel Focşa, deputat AUR de Constanţa, a reacţionat prin cuvinte jignitoare la adresa lui Nicolae Raţiu, fiul fostului fruntaş ţărănist Ion Raţiu, după ce partidului Alianţa pentru Unirea Românilor i s-a cerut să nu mai folosească imaginea lui Ion Raţiu.

Reacţia deputatului AUR a venit exact la mesajul publicat pe Raţiu Democracy Center, după ce o doamnă salută luarea de poziţie a fiului lui Ion Raţiu. 

Dumitru Viorel Foşca spunea că decizia „era morală şi corectă după morala USR”. În plus, deputatul AUR adăuga:„Noaptea minţii! Face de râs familia Raţiu acest retardat!”, potrivit Realitatea.net. Între timp deputatul a şters comentariul său.  

Focşa, de profesie inginer, este la primul mandat de deputat în Parlamentul României.Poziţionarea deputatului AUR a venit în urma apelului făcut de Nicolae Raţiu.

Captură: realitatea.net

„Solicit partidului Alianţa pentru Unirea Românilor să şteargă postarea în care imaginea lui Ion Raţiu este utilizată alături de identitatea vizuală a partidului AUR şi să evite în viitor orice astfel de asociere a lui Ion Raţiu cu simbolurile, doctrina şi imaginea partidului. Ion Raţiu nu a susţinut niciodată poziţii bazate pe discriminarea semenilor cu credinţe, valori, principii sau indicatori identitari diferiţi (etnie, religie etc.). Ion Raţiu a susţinut o societate democratică deschisă, tolerantă, unită, în defavoarea propagării unor idei care dezbină şi incită la ură”, precizează Nicolae Raţiu în mesajul său.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top