fbpx
Portokal
Asistentă medicală, găsită moartă într-un pârâu din Cluj

Asistentă medicală, găsită moartă într-un pârâu din Cluj


O asistentă medicală a fost găsită moartă într-un pârâu care traversează localitatea Vad, judeţul Cluj. Soţul femeii a fost cel care a găsit-o fără suflare în apă şi a sunat îngrozit la 112. Până la sosirea medicilor, bărbatul a încercat să-i acorde primul ajutor, însă toate eforturile lui s-au dovedit a fi zadarnice.

Bărbatul a pornit în căutarea nevastei sale, pe care a găsit-o în apa unui pârâu, la aproape 100 de metri distanţă de casă. Cuprins de spaimă, a scos-o din apă şi a sunat de urgenţă la 112.

Până la sosirea medicilor, omul a încercat din răsputeri să-şi readucă în simţiri soţia. Manevrele de resuscitare au fost continuate şi de echipajul ambulanţei. Din păcate, medicii nu au mai reuşit să-l readucă la viaţă pe femeia de 50 de ani, relatează Dejeanul.

Trupul asistentei medicale  a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Medicii legişti vor stabilit dacă femeia a murit în urma înecului. De altfel, pe trupul victimei au fost descoperite mai multe zgârieturi, provocate, cel mai probabil, în urma căzăturii în pârâu.

Din primele cercetări, nu există suspiciuni cu privire la moartea asistentei medicale. Anchetatorii iau în calcul şi ipoteza potrivit căreia femeia s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut cu faţa în apă, fără ca nimeni să o poată ajuta.

 

Sursa: Dejeanul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top