fbpx
Portokal
Momente de panică în Cluj-Napoca: individ înarmat cu un cuțit, ridicat de polițiști din mijlocul mulțimii

Momente de panică în Cluj-Napoca: individ înarmat cu un cuțit, ridicat de polițiști din mijlocul mulțimii


Momente de groază în Cluj-Napoca, chiar în centrul orașului! Mai mulți trecători au sunat la 112 și au anunțat, panicați, că un individ înarmat cu un cuțit se plimbă haotic prin mulțime.

L-au descris drept agitat și cu privirea tulbure. De altfel, și forțele de ordine au avut de furcă.

Vorbim despre un incident petrecut în miezul zilei, într-o zonă aglomerată din centrul oraşului - lesne de înțeles, așadar, groaza oamenilor.

Bărbatul de 39 de ani părea să nu aibă o destinaţie anume. Ținea în mână, la vedere, un cuţit. Imediat, în zonă au ajuns patrule de poliţişti şi jandarmi iar viteza de reacţie a contat enorm - exista riscul unui deznodământ tragic, cred martorii.

Individul a fost imobilizat rapid, pus la pământ iar apoi dus la cea mai apropiată secţie de poliţie. Cum în fața agenţilor nu a reuşit să fie coerent și părea pus pe scandal, a fost transport la spital. Acolo va mai rămâne câteva zile pentru o expertiză psihiatrică. Anchetatorii au reuşit deocamdată să afle că este din Mureș.

Poliţiştii au deschis un dosar in rem pentru tulburarea a ordinii şi liniştii publice, iar cercetările continuă în acest caz.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top