fbpx
Portokal
Apă de colonie vândută drept dezinfectant „anti-COVID”, oprită de la comercializare de comisarii de la Protecţia Consumatorilor Brașov

Apă de colonie vândută drept dezinfectant „anti-COVID”, oprită de la comercializare de comisarii de la Protecţia Consumatorilor Brașov


Comisarii braşoveni de la Protecţia Consumatorilor au oprit de la comercializare mai multe flacoane cu apă de colonie, vândută drept dezinfectant, a anunţat şeful CRPC Braşov, Sorin Susanu, potrivit Agerpres.

„O situaţie absolut incredibilă. Agenţi economici care pun în pericol viaţa consumatorilor. Patroni care profită pentru a face bani în detrimentul sănătăţii oamenilor. Apă de colonie vândută pe post de dezinfectant şi menţionat explicit pe etichetă, pentru a induce în eroare şi mai mult consumatorii "anti-COVID"”, a arătat, într-o postare pe Facebook, Sorin Susanu.

Dintr-o înregistrare anexată postării reiese că peste eticheta originală care indică faptul că flaconul conţine apă de colonie a fost lipită o alta, conform căreia ar fi dezinfectant cu conţinut de alcool în proporţie de 80%, fiind "anti-COVID".

„Produsele neconforme au fost oprite de la comercializare. A fost extins controlul în întreaga ţară”, a menţionat Sorin Susanu.

Conform lui Susanu, produsele au fost descoperite într-un magazin aparţinând unui lanţ care comercializează parfumuri.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top