fbpx
Portokal
UPDATE. Incendiu violent într-un bloc din Constanța: o femeie a sărit de la etajul 6, din apartamentul în flăcări (VIDEO)

UPDATE. Incendiu violent într-un bloc din Constanța: o femeie a sărit de la etajul 6, din apartamentul în flăcări (VIDEO)


Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață într-un apartament aflat la etajul 6 dintr-un bloc situat pe bulevardul Mamaia, în zona Spitalului Militar din municipiul Constanţa. O persoană a sărit de la etajul 6 al unui bloc din Constanţa, dintr-un apartament cuprins de flăcări. I se acordă îngrijiri medicale la faţa locului.

UPDATE: 11.00

Din păcate, în urmă cu puțin timp, femeia care a sărit de la etajul 6 a fost declarată decedată.

Știre inițială

Femeia a sărit de la de la balcon și acum se află în stop cardio-respirator.

„Pompierii acționează pentru localizarea incendiului care se manifestă generalizat la un apartament de la etajul 6 al unui bloc din Constanța. La fața locului mai sunt trei ambulanțe. Din păcate, în acest moment cadrele medicale încearcă să resusciteze o femeie care a fost surprinsă de incendiu pe balcon și ar fi căzut de la etaj. Și soțul doamnei a fost afectat, este conștient, colaborează. Nu mai sunt alte persoae care necesită îngrijiri medicale. Mai este afectat apartamentul superior celui în care s-a declanșat inccendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU pentru realitatea.net.

Femeia, proprietara apartamentului, s-a aruncat de la etaj sub privirile mulţimii. Ea a escaladat balconul, disperată, şi s-a aruncat de la înălţime, aterizând la baza blocului. Nu era nicio plasă de siguranţă întinsă acolo.

Ea este și la această oră, 10.15, în stop cardio-respirator, paramedicii continuând resuscitarea.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top