fbpx
Portokal
Român înjunghiat în Luton, prin geamul deschis al mașinii, de un bărbat pe jumătate dezbrăcat (VIDEO)

Român înjunghiat în Luton, prin geamul deschis al mașinii, de un bărbat pe jumătate dezbrăcat (VIDEO)


Camerele de supraveghere de pe o stradă din orașul englez Luton au surprins momentul când un român e atacat și înjunghiat, în propria mașină. Filmarea a fost postată apoi chiar de victimă pe rețelele de socializare, românul povestind cum a scăpat cu viață.

Atacul a avut loc pe 18 februarie, la ora 17.01, când Bogdan a ieșit dintr-o clădire și s-a urcat în mașină. Un bărbat tânăr la bustul gol l-a abordat, după ce a stat și s-a uitat la el câteva secunde. Acesta i-a cerut românului să coboare geamul, i-a spus ceva, apoi Bogdan a dat cu spatele, să iasă din locul în care parcase, scrie Libertatea.

Deși în imagini pare că totul e în regulă între cei doi, în timp ce mașina condusă de român parcurge 3-4 metri, cu viteză mică, bărbatul gol aleargă brusc pe lângă alte autoturisme parcate, se repede spre geamul deschis din dreptul lui Bogdan, bagă o mână în mașină și lovește de două ori.

„În special pentru toți șoferii, să nu faceți ceea ce am făcut eu, să lăsați geamul jos de la mașină la un necunoscut, mai ales zis un drogat, care mi-a cerut bani, i-am zis că nu am, după care m-a atacat cu un cuțit, lovindu-mă și provocându-mi o rană adâncă la umăr.

Vă rog, dacă îl vede cineva să anunțe poliția, acest individ este în libertate, a apucat să fugă și se află în Luton”, a scris Bogdan la postarea de pe pagina lui de Facebook în care publică și imaginile video.

Pe imagini se vede că după atac românul coboară din mașină prin stânga, pe partea opusă locului șoferului, ținându-se de mâna dreaptă, și se îndepărtează rapid de mașină. Atacatorul lui pare apoi foarte mândru de ceea ce a făcut.

Au urmat sute de comentarii și românul a mai adăugat câteva detalii, explicând și cum de nu a avut reacție. „N-am știut ce să fac pe moment. Când am văzut cuțitul venind către piept am apucat de m-am ferit prima dată, dar a doua oară m-a nimerit. Pe moment nu realizezi. Acum sunt în spital, mi-au luat și declarație”, a scris tânărul, care lucrează în construcții.

Atacul vine la o zi după ce un alt român, Gabriel Bringye, a fost ucis în mașina pe care o conducea de un client Bolt. Un adolescent de 15 ani a fost arestat după trei zile și e acuzat de crimă.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top