fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: aloiasi.ro Foto: aloiasi.ro

Atenție, se filmează! Polițiștii din Iași, dotați cu 140 de dispozitive body-cam


La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – la structurile de poliţie rutieră, ordine publică şi transporturi din mediul urban şi rural au fost distribuite dispozitive tip body-cam, pe care poliţiştii le vor folosi în permanenţă pe timpul desfăşurării serviciului.

Poliţiştii ieşeni vor folosi camerele de luat vederi pentru a filma şi înregistra audio-video interacţiunile din teren cu cetăţenii, urmând a fi folosite, ca probe, dacă situaţia o va impune.

„Achiziţionarea acestor dispozitive este benefică atât pentru cetăţeni, în cazul în care sunt reclamate abuzuri din partea autorităţilor, cât şi pentru poliţişti pentru descurajarea comportamentelor neadecvate ale unor cetăţeni.

Precizăm că acest tip de dispozitive a fost distribuite poliţiştilor de la toate judeţele din ţară”, spun reprezentanții IPJ Iași.

Şeful Serviciului Rutier Iaşi, subcomisar de poliţie Şoric Mihai a declarat: „Camerele tip body-cam au rolul de a descuraja comportamentele necorespunzătoare ale conducătorilor auto sau ale celorlalţi participanţi la trafic faţă de poliţişti şi totodată au rolul de a ajuta în probarea faptelor de ultraj împotriva poliţiştilor”.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac