fbpx
Portokal
Trei tineri din Arad au ajuns la spital după ce au fost bătuți crunt de doi bărbați drogați (VIDEO)

Trei tineri din Arad au ajuns la spital după ce au fost bătuți crunt de doi bărbați drogați (VIDEO)


Un scandal monstru a avut loc, luni dimineaţa, pe o stradă din Arad. Trei tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui conflict pornit din senin de alţi doi tineri. Jandarmii au fost chemaţi să intervină.

„Doi bărbaţi cu vârste de 24, respectiv 26 de ani din Arad, s-au ales cu dosare penale pentru loviri şi alte violențe, în urma unui scandal dintre aceştia şi trei tineri care se plimbau în zona respectivă. Jandarmii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă.

Totul s-a întâmplat azi dimineaţă pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, unde cei doi bărbaţi, din senin, s-au năpustit lovind cu pumnii şi picioarele pe trei tineri, care în acel moment se aflau în acea zonă.

Violențele au durat câteva minute, iar mai mulţi cetăţeni, care au asistat la întreaga scenă, au sunat la 112 solicitând un echipaj de Jandarmerie şi unul de Ambulanţă. Cei doi bărbaţi, auzind că s-a sunat la 112, au fugit.

 „În câteva minute echipajul de Jandarmerie a ajuns la adresa indicată unde i-a identificat pe cei trei tineri agresaţi fizic. La faţa locului sosise şi un echipaj de ambulanţă. Cu semnalmentele celor doi agresori, jandarmii au plecat în căutarea lor, iar după aproximativ două ore, aceştia au fost identificaţi într-o staţie de tramvai din zona Boul Roşu şi conduşi la sediul Poliţiei, în vederea luării măsurilor legale.

Întrebaţi despre motivul conflictului, cei doi agresori au răspuns că au avut un conflict mai vechi cu cei trei tineri şi erau şi sub efectul unor substanţe interzise", a mai arătat Jandarmeria.

Pe numele celor doi bărbaţi, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violențe, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

 

Sursa: Ziare.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top