fbpx
 
Cine este Dan Tănasă, deputatul AUR care i-a înjurat pe colegii din USR pe holurile Parlamentului

Cine este Dan Tănasă, deputatul AUR care i-a înjurat pe colegii din USR pe holurile Parlamentului


Potrivit site-ului Camerei Deputaților, Dan Tanasă, cel care l-a înjurat pe colegul său de la USR Ionuţ Moşteanu pe holurile Parlamentului, este deputat AUR ales în Mureș în decembrie 2020 și președinte la Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, scrie Libertatea.

Născut pe 10 martie 1981, la Sfântu Gheorghe, Dan Tanasă, 40 de ani, a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București în 2005, potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților.

Șase ani mai târziu, în 2011, Dan Tanasă a obținut diploma de master la SNSPA, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, tema lucrării fiind „România și românii în presă de limbă maghiară din România”.

Între 2005 și 2007, actualul deputat AUR a fost inginer de vânzări, mai întâi la o firmă din Sfântu Gheorghe, apoi la Ploiești.

Potrivit propriilor sale afirmații, „din 2008 desfășor o activitate intensă de sesizare a instituțiilor centrale ale statului român cu privire la procesul de epurare etnică la care sunt supuși românii din Covasna și Harghita de către UDMR sau alte organizații politice maghiare din România”.

„Am câștigat numeroase procese în instanțele din România împotriva autorităților publice locale din Covasna și Harghita controlate de UDMR sau PCM și am dovedit cu acte ilegalitățile comise de UDMR și PCM în cele două județe”, scrie Dan Tănasă pe blogul său.

Între 2009-2011, Tanasă a fost, potrivit propriului CV, Account Manager la Madrid. Apoi, din august 2011, timp de mai mulți ani, Dan Tanasă a fost „jurnalist independent”, conform CV-ului său, și a fost premiat cu premiul „Mile Cărpenișan” pentru curaj și excelență în jurnalism în 2013 și cu premiul „Libertatea presei pentru curaj” în 2015.

Despre Dan Tanasă, Codrin Ștefănescu declara în 2016 că a vrut să candideze pe listele PSD la Parlament.

„L-am sprijinit până la un punct pe Dan Tanasă. Până mai ieri voia să fie pe listele PSD la alegeri, iar acum, brusc, este fan Marian Munteanu, iar PSD este rău”, spunea Ștefănescu, la acel moment secretar general al PSD, într-o emisiune la Antena 3, conform g4media.ro.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: