fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Bărbat din Timiș baricadat în casă cu cei doi copii ai săi: jandarmii au intrat peste el și i-au luat pe minori (VIDEO)

Bărbat din Timiș baricadat în casă cu cei doi copii ai săi: jandarmii au intrat peste el și i-au luat pe minori (VIDEO)


Copiii unei familii din județul Timiș au fost preluați cu scandal de jandarmi. Tatăl lor s-a baricadat în casă cu micuții, iar forțele de ordine au fost nevoite să spargă ușa. Aceștia aveau ordin judecătoresc, iar cei doi copii au ajuns în cele din urmă în grija statului. Părinții au mai mai fost implicați în scandaluri, iar autoritățile au stabilit că aceștia nu-și îngrijeau copii, nu-i lăsau să meargă la școală și îi țineau flămânzi. Mai mult, un al treilea bebeluș al familiei a murit după ce tatăl ar fi refuzat să ceară ajutor doctorilor, scrie realitatea.net.

Reprezentanții Protecției Copilului din Timiș au avut nevoie de jandarmi pentru a pune în aplicare o sentință judecătorească. Doi copii ai familiei care se declară ca fiind traci au fost luați cu forța și puși în grija statului. Familia a ajuns în această situație după ce vecinii au făcut nenumărate reclamații.

Autoritățile au aflat astfel că minorii sunt înfometați, nu sunt lăsați să meargă la școală și sunt puși să doarmă în frig în curtea casei. Mai grav, un bebeluș al celor doi soți a murit la spital după ce inițial părinții nu au vrut să ceară ajutor medicilor, a arătat o anchetă a poliției.

Familia din localitatea Matnicu Mic a mai fost implicată în scandaluri. În urmă cu câteva luni, când s-au întors în țară din Danemarca, aceștia au refuzat să prezinte acte la frontieră, iar polițiștii l-au încătușat pe bărbatul de 35 de ani.

Potrivit vecinilor, cei doi părinți se consideră „traci” și și-ar fi pus copiii să doarmă într-un cort.

Ei au devenit subiect de presă și în noiembrie, când au vrut să intre în România. Atunci, ei nu au recunoscut autoritățile vamale și au prezentat documente de identitate neoficiale, din care reieșea că sunt „traci”.

Cei doi minori au fost preluați de Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului și, cel mai probabil, vor ajunge în grija unor asistenți maternali.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top