fbpx
Portokal
Colaj foto: Opinia Timișoarei Colaj foto: Opinia Timișoarei

Clipe de coșmar pentru o studentă din Timișoara: atacată din senin de un necunoscut, bătută și sugrumată


O studentă de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș, din Timişoara a trăit clipe de coşmar după ce a fost bruscată şi sugrumată.

Fata nici nu se aştepta ca o simplă plimbare în parc să se transforme în coşmarul vieţii ei. În plină zi, tânăra a fost atacată cu brutalitate de un individ, din senin.

Omul a început să o bată, a bruscat-o şi a încercat să o sugrume. Ţipetele disperate ale sudentei au fost auzite de câţiva trecători, care l-au pus pe fugă pe individ. Poliţiştii încearcă acum să-l găsească pe agresor.

Victima de 35 de ani, din Timişoara, este studentă în anul 4 la medicină. Plimbările pe aleile parcului, cu câinele, fac parte din rutina ei zilnică. Ieri, însă, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Studenta s-a trezit lovită şi sugrumată de un individ, într-o zonă mai retrasă din parc.

Un bărbat a venit la ea, prin spate, a atacat-o şi a lovit-o în faţă. Apoi, bărbatul i-a pus mâna la gură şi la gât şi a sugrumat-o.

„Nu ştiu ce voia de la mine, dar cred că voia să leşin. Mi-era teamă că o să mor. Am văzut doi oameni şi am alergat spre ei să le cer ajutorul. Le-am spus că cineva mă atacase şi nu ştiu cine e”.

„Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii timişoreni încearcă acum să-l găsească pe făptaş. Acesta riscă doi ani de închisoare pentru faptele sale.”, a spus Alexandra Petrovici – IPJ TM.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top