fbpx
Portokal
Tragedie în Iași! Student dat dispărut joi, găsit spânzurat în pădurea Voinești. Avea doar 22 de ani

Tragedie în Iași! Student dat dispărut joi, găsit spânzurat în pădurea Voinești. Avea doar 22 de ani


Iulian Nechifor a plecat joi de acasă și în aceeași zi părinții au anunțat poliția și a fost dat dispărut. Din păcate, tânărul student a fost găsit după trei zile de căutări, fără viață, scrie Ziarul de Iași.

Student în anul 3 la FEAA, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, Iulian a fost găsit spânzurat în pădurea Voinești. El a plecat de acasă de joi și de atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Familia l-a dat dispărut și s-au făcut apeluri publice pentru găsirea lui.

Prietenii s-au mobilizat sâmbătă pentru căutarea lui în jurul comunei Voinești, unde locuia. Din nefericire, studentul a fost găsit spânzurat, duminică de dimineață.

„Nu pot exprima în cuvinte șocul pe care l-am avut la aflarea veștii. Am sperat până în ultima clipă că te vor găsi… Mi ai fost sprijin, un bun sfătuitor, un om ce a știut să mă asculte fără să îi cer, un om care ma încurajat şi susținut mereu, omul pe care m-am bazat indiferent de situație, omul pe care l-am iubit toți… Drum lin leule ??”, a scris Claudia pe Facebook, atunci când a aflat tragica veste.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili care au fost cauzele care l-au determinat pe tânărul de 22 de ani să-și pună capăt zilelor.

 

Sursa: Ziarul de Iași


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top