fbpx
Portokal
Directoarea unei grădinițe din Alexandria, găsită fără suflare în locuință: și-a trimis soțul și copiii de acasă, apoi și-a pus capăt zilelor

Directoarea unei grădinițe din Alexandria, găsită fără suflare în locuință: și-a trimis soțul și copiii de acasă, apoi și-a pus capăt zilelor


Dramă în familia unei educatoare din Alexandria, care și-a luat viața sâmbătă seara, în propria casă. Mamă a doi băieți, Dana a pus la cale totul astfel încât nici cei mici și nici soțul să nu fie acasă, scrie Antena 3.

Dana Neață era directoarea grădiniței Ion Creangă din Alexandria și și-a pus capăt zilelor sâmbătă seară, spânzurându-se de țeava de gaze din apartament.

Tânăra femeie a rămas singură acasă, după ce i-a trimis pe cei doi băieți la țară, la Orbeasca, împreună cu tatăl lor, la bunici. Sursa citată scrie că Dana a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei, în care i-a cerut să aibă grijă de copii.

Potrivit unor surse, femeia nu avea probleme cunoscute, nici de sănătate şi nici în familie, care să o determine să recurgă la gestul extrem.

După ce a scris biletul de adio, tânăra şi-a pus capăt zilelor, iar cel care a descoperit tragedia a fost chiar soţul ei. Bărbatului i s-a făcut rău când a văzut-o pe mama copiilor săi fără suflare şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din nefericire, medicii chemaţi de urgenţă în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânăra mamă.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top