fbpx
Portokal
Fiica vitregă a lui Marcel Vela a primit un post de subsecretar de stat în Guvernul Cîţu

Fiica vitregă a lui Marcel Vela a primit un post de subsecretar de stat în Guvernul Cîţu


Andra-Sabrina Pleşa, fiica vitregă a lui Marcel Vela, a fost numită în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, scrie România TV.

Andra Pleşa, fiica partenerei de viaţă a fostului ministru de Interne Marcel Vela a fost numită în Guvern.

Ordinul de numire a fost semnat de însuşi premierul Florin Cîţu: „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Andra-Sabrina Pleșa se numește în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate”

Andra Pleșa, candidat PNL la alegerile locale de anul trecut pentru funcția de primar al Caransebeșului, a pierdut turul de scrutin în fața independentului Felix Borcean. În schimb, ea a ajuns consilier local pe lista deschisă de ministrul de Interne Marcel Vela, care a intrat în cursă pentru a o ajuta.

„A fost o campanie frumoasă în care am avut ocazia să cunosc oameni care mi-au dat încrederea și curajul de a candida!  Alegerile de ieri, sunt pentru mine un câștig, pentru că am reușit să coagulez o echipă de tineri care vor rămâne la fel de activi și de prezenți în viața orașului, pentru că am reușit să creez o dezbatere reală despre proiectele bune și necesare pentru municipiu și pentru că, în tot acest timp, am consolidat colaborări oneste și am descoperit prietenii sincere.

(….) Îl felicit pe Felix Borcean pentru reușită. De acum înainte, voi fi doar avocatul caransebeșenilor și voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate”, a scris Pleșa pe Facebook, după aflarea rezultatului alegerilor.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top