fbpx
Portokal
Imagini revoltătoare: femeie bolnavă, târâtă pe stradă de polițiști, în Gorj (VIDEO)

Imagini revoltătoare: femeie bolnavă, târâtă pe stradă de polițiști, în Gorj (VIDEO)


O femeie dintr-o localitate din Gorj a fost luată cu forța și târâtă zeci de metri spre mașină de doi agenți de poliție. Imaginile șocante au fost filmate în localitatea Bolboși de fiul femeii care susține că oamenii legii au luat-o din curte fără să-i explice motivul, potrivit realitatea.net

Scenele revoltătoare au fost filmate pe stradă, în localitatea Bolboși din Gorj. Scandalul din stradă a durat zeci de minute, timp în care oamenii legii trăgeau de femeie să o ducă spre mașina lor.

Ana Tudorescu, femeia care a fost filmată, a declarat pentru realitatea.net că a fost luată din curte fără să i se spună motivul.

„M-am trezit cu doi polițiști acasă la mine, m-au chemat să merg la postul de poliție. I-am întrebat pentru ce, nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular. M-au traumatizat, m-au luat cu forța până unde parcaseră mașina, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat”, a povestit femeia.

În cele din urmă, văzând că are nevoie de ajutor, unul dintre polițiști a sunat la 112, în timp ce femeia zăcea pe asfalt.

Femeia și-a scos certificat medico-legal și susține că a depus o plângere în acest sens. Ea spune că scandalul ar fi izbucnit după ce vecinul a sunat la poliție și a spus că vrea să-i dea foc la casă.

„Vecinul care a fost polițist și am avut, în trecut, probleme cu el, dar nu i-am făcut nimic. Ai curaj să reclami un polițist?! A înscenat că am vrut să îi dau foc la gospodărie, un lucru nereal”, a mai susținut femeia.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție din Gorj nu au oferit până la această oră un punct de vedere oficial despre acest caz.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top