fbpx
Portokal
Jandarm înjunghiat de un bărbat care amenința că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc din Brăila

Jandarm înjunghiat de un bărbat care amenința că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc din Brăila


Un jandarm angajat la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Brăila a fost înjunghiat în coapsa stângă de un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj, potrivit informaţiilor furnizate de ISU Brăila.

„ISU a fost solicitat să intervină în cazul unui bărbat care ameninţa că se aruncă de la etajul patru al unui bloc. La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, ambulanţa SMURD şi autoscara. Uşa apartamentului a fost deschisă de echipajul ISU, persoana fiind imobilizată de echipaje ale IJJ şi IPJ. În timpul acţiunii a fost rănit un jandarm, fiind înjunghiat la nivelul şoldului stâng. Jandarmul a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la spital. Persoana a fost imobilizată şi este condusă la sediul IPJ", se arată într-un comunicat al ISU Brăila, citat de Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al IJJ Brăila, jandarmul înjunghiat se află în afara oricărui pericol, el primind îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

„În data de 06.05.2021, un echipaj de jandarmi a acţionat în sprijinul efectivelor Poliţiei Municipiului Brăila, la o adresă din municipiul Brăila, deoarece o persoană arunca cu obiecte contondente pe copertina unei alte locuinţe vecine. În timpul intervenţiei, un subofiţer din cadrul echipajului de jandarmi a fost înjunghiat superficial în coapsa stângă. Subofiţerul a fost transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru a primi îngrijiri medicale. Menţionăm că, în prezent, viaţa nu-i este pusă în pericol. Agresorul, în vârstă de 53 ani, a fost preluat de către efectivele Poliţiei Municipiului Brăila, fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Brăila. Urmează a fi luate măsurile legale", se arată în informarea IJJ Brăila.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top