fbpx
Portokal
Miracol! Un copil de trei ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc din New York (VIDEO)

Miracol! Un copil de trei ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc din New York (VIDEO)


Un băiețel de doar trei ani a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut de la etajul 5 al unui boc din New York. Micuțul s-a ales doar cu un picior rupt.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, iar cel mic se afla acasă, alături de mama, sora și mătușa sa. Într-un moment de totală neatenție, băiețul, care suferă de sindromul Down, s-a aplecat peste fereastra balconului şi a căzut în gol. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Băiețelul a aterizat pe copertina unui magazin, apoi s-a prăbușit pe trotuar, în fața blocului. Acesta a încercat să se ridice, însă nu a reușit. În doar câteva minute, mai mulţi trecători au sărit în ajutorul micuțului. Unul dintre aceștia a sunat de urgenţă la salvare, iar altul l-a luat pe Jose în braţe, încercând să îl calmeze. Mătușa băiețelului a coborât imediat să îl caute, în timp ce mama sa a rămas în casă, îngrozită fiind de gândul că fiul său a murit.

Conform rudelor celui mic, acesta ar fi împins o bucată de carton așezată în dreptul aerului condiționat și ar fi alunecat prin spațiul rămas. Nici mama, nici mătușa nu și-au dat seama de absența sa. La un moment dat, un vecin le-a bătut puternic în uşă și le-a dat cumplita veste.

„Este cam greu să te uiţi la aşa ceva. Este un miracol că băiatul este încă în viaţă. Ar fi putut fi mult mai rău”, a declarat Hector Nazario, prorpietarul firmei a cărei copertină i-a atenuat căderea lui Jose.

La scurt timp după producerea incidentului, băiețelul a fost transportat de urgență la spital. Conform cadrelor medicale, cel mic a avut norocul să se aleagă doar cu un picior rupt. Acesta va rămâne internat în spital până se va vindeca.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top