fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Planul roșu de intervenție, declanșat în județul Iași: 12 adulți și un copil, transportați la spital în urma impactului dintre un microbuz și un autocamion (VIDEO)

Planul roșu de intervenție, declanșat în județul Iași: 12 adulți și un copil, transportați la spital în urma impactului dintre un microbuz și un autocamion (VIDEO)


12 adulţi şi un copil au ajuns la spital sâmbătă, după un accident în care au fost implicate un microbuz care venea din Republica Moldova şi un autocamion, pe raza localităţii Vânători, din judeţul Iaşi. A fost activat Planul roşu de intervenţie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 24, la intersecţie cu DN 24C, pe raza localităţii Vânători, judeţul Iaşi, a avut loc un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion.

Centrul Infotrafic afirmă că două persoane au rămas încarcerate.  

Conform ISU, din cele 17 persoane implicate în acest incident rutier, 13 - 12 adulţi şi un copil - au fost transportate la spital conştiente, pentru investigaţii suplimentare.   

Patru persoane au refuzat transportul la spital.  

Potrivit Digi 24, microbuzul venea din Republica Moldova.  

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Rosu de Interventie.   

La fața locului, echipajele operative au intervenit cu 2 maşini de stingere, o autospecială de descarcerare şi o autospecială pentru transport victime multiple.   

Totodată, pentru optimizarea intervenţiei, în teren acţionează şi 2 ambulante SMURD, o autospecială de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.   

 

Sursa: Adevărul

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top