fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Oroare în Argeș! Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul vitreg de 15 ani, apoi a încercat să se sinucidă

Oroare în Argeș! Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul vitreg de 15 ani, apoi a încercat să se sinucidă


Caz dramatic într-o comună din Argeş. Un adolescent de 15 ani şi o femeie au fost găsiţi în curtea unei biserici, din Mihăieşti (Argeş), fără suflare. Nu departe, a fost găsit un bărbat în agonie, care se pare că a încercat să-şi ia zilele, transmite „Adevărul”.  

Oamenii legii au făcut la scurt timp descoperirea că între cei trei există o legătură, în sensul că femeia moartă este soţia bărbatului rănit, iar adolescentul decedat este fiul vitreg al agresorului.  

Există indicii că bărbatul i-ar fi ucis pe cei doi în urma unui scandal conjugal. Mai întâi, el a atacat-o pe femeie cu un cuţit şi i-a tăiat pur şi simplu gâtul, iar pentru că băiatul a intervenit a fost şi el înjunghiat şi lovit cu capul de asfalt.  

Apoi agresorul a încercat să se sinucidă prin înjunghiere.  

Agresorul avea o plagă înjunghiată la gât şi a fost dus la spital, unde i s-a acordat asistenţă medicală de urgenţă. El a fost dus în operaţie, rana fiind foarte gravă.  

IPJ Argeş a precizat că Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din comuna Mihăieşti, sat Drăghici, un bărbat şi-a agresat soţia şi fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuţit, în urma cărora ambele victime au decedat.   

Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către poliţişti, nu înainte de a se răni grav. 

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top