fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

UPDATE. Un bărbat s-a baricadat în mașină, în fața Prefecturii din Bistrița, și amenință că se aruncă în aer (VIDEO)

UPDATE. Un bărbat s-a baricadat în mașină, în fața Prefecturii din Bistrița, și amenință că se aruncă în aer (VIDEO)


Mobilizare de forțe în fața Prefecturii din Bistrița, unde un bărbat s-a baricadat în mașină și amenință că se aruncă în aer.

UPDATE - 13.30

Bărbatul de 73 de ani care a ameninţat, miercuri, că se sinucide în faţa Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud a fost imobilizat în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi transportat la spital.

După aproximativ două ore de negocieri, timp în care bărbatul a purtat discuţii atât cu reprezentanţi ai Poliţiei, cât şi ai Prefecturii, poliţiştii au decis să intervină în forţă, prin spargerea geamului din dreapta şoferului, şi au reuşit să îl imobilizeze pe bărbat.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, bărbatul de 73 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la UPU Bistriţa, stabil, prezentând uşoare escoriaţii la nivelul mâinilor, şi va fi supus unor investigaţii medicale.
Ulterior, se va decide dacă acesta va fi reţinut sau va fi internat la Psihiatrie.
Bărbatul de 73 de ani, din comuna Bistriţa Bârgăului, se judecă de mai mulţi ani atât cu primăria pe raza căreia domiciliază, cât şi cu Primăria comunei Cetate, pentru restituirea unor terenuri.
Bărbatul avea termen, miercuri, la Tribunalul Bistriţa-Năsăud, într-un proces cu Primăria comunei Bistriţa Bârgăului, iar cu o zi în urmă îi fusese respinsă cererea de recuzare a unei judecătoare.

Sursa: Agerpres

Știre inițială

Mai multe echipaje de polițiști, pompieri și jandarmi au împrejmuit zona, iar un negociator încearcă să îl convingă pe bărbat să nu își pună amenințările în practică.

Circulația în zonă este blocată de mai bine de două ore, iar echipele de intervenție iau în calcul și cel mai negru scenariu.

Bărbatul care amenință că se aruncă în aer are 73 de ani, iar de dimineață a venit cu mașina personală în fața Prefecturii. A anunțat că ajuns la capătul puterilor și s-a baricadat în vehicul.

Potrivit polițiștilor, acesta are o butelie și amenință că se va arunca în aer. Supărarea bărbatului se pare că ar porni de la un proces întins de ani de zile, în care își dispută un teren agricol de câteva hectare într-o comună de lângă oraș. Omul a fost de mai multe ori în audiență la autoritățile locale, dar și-a strigat nemulțumirile și în stradă, în formă de protest și așa se pare că a ajuns la această soluție extremă.

Deocamdată, negociatorul poartă discuții cu acesta și încearcă să îl convingă să renunțe la gestul nebunesc.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top