fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: NewsPascani.com Foto: NewsPascani.com

O femeie care amenința că-și dă foc în fața primarului din Pașcani a leșinat din cauza mirosului de diluant: a fost transportată de urgență la spital


Proprietara unui chioșc din Pașcani, care urma să fie evacuată, a amenințat că-și dă foc dacă demersurile inițiate de Primărie vor fi puse în aplicare. Totul s-a petrecut chiar în timpul audiențelor cu primarul.

După ce avut o scurtă discuție cu edilul-șef, femeia a scos o sticlă de diluant și și-a turnat-o pe cap, amenințând că-și va da foc, transmite NewsPascani.com. Văzând că primarul Marius Pintilie nu cedează în intenția sa de a evacua chioșcurile și tarabele, femeia a renunțat la amenințarea sa și a ieșit din încăperea în care se țin audiențele.

Din cauza mirosului de la diluantul cu care era stropită și a căldurii, femeii i s-a făcut rău pe holul Primăriei, iar martorii au apelat la 112 pentru a i se acorda asistență medicală.

La fața locului a sosit un echipat de pompieri, deoarece exista pericolul ca femeia să se autoincendieze, iar paramedicii SMURD au preluat victima și au transportat-o la spital.

 

Sursa: NewsPascani.com


ROGESI

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Cartierul Austriac