fbpx
Portokal
O tânără din Iași a încercat să se sinucidă aruncându-se cu mașina în Lacul Ciric: a fost salvată de un polițist local și un pompier (VIDEO)

O tânără din Iași a încercat să se sinucidă aruncându-se cu mașina în Lacul Ciric: a fost salvată de un polițist local și un pompier (VIDEO)


O tânără a încercat să se sinucidă, sâmbătă, aruncându-se cu mașina în Lacul Ciric, dar a fost salvată de un polițist local și un pompier voluntar aflat în timpul liber.

Polițistul local Cristian Neculau efectua serviciul în zonă și nu a ezitat să intervină atunci când a văzut că tânăra era în pericol.

Femeia a accelerat și a intrat cu autoturismul în apă. Imediat, polițistul a înotat până la mașină, a scos-o pe fată din autoturism și a adus-o la mal.

În sprijinul lui Cristian Neculau a venit și un pompier voluntar, Adrian Potlog, care se afla în timpul liber, la o terasă din zonă. Acesta l-a ajutat pe polițist să o scoată din apă pe sinucigașă.

Poliția a transmis că tânăra a declarat că a vrut să se sinucidă. În urma testării cu alcooltestul s-a dovedit că aceasta consumase băuturi alcoolice.

„Echipajul rutier ajuns la faţa locului a testat conducătoarea auto (care a fost scoasă din apa de un polițist local), rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top