fbpx
Portokal
Tânără mamă din Cernavodă, suspectată că și-a ucis fetița în vârstă de doar un an și zece luni

Tânără mamă din Cernavodă, suspectată că și-a ucis fetița în vârstă de doar un an și zece luni


Polițiștii din Cernavodă au fost sesizați la 112 de o femeie care a spus că fiica ei nu mai răspunde la telefon. Era îngrijorată pentru că tânăra suferea de afecțiuni psihice, iar copilul ei de 1 an și 10 luni, ar putea fi în pericol.

„Polițiștii au identificat-o pe mama copilului, în vârstă de 29 ani, care a încercat să fugă în momentul în care a fost întrebată de polițiști despre locația în care s-ar afla minora”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de Cuvânt al IPJ Constanța.

Imediat după ce au intrat în casă, polițiștii au găsit-o pe micuță fără viață, înfășurată în scutece. Mama fetiței era cunoscută cu afecțiuni psihice severe și cu toate astea, la divorț, instanța i-a încredințat copilul ei, spre creștere.

Tânăra figura la Primăria Cernavodă cu probleme medicale grave și, potrivit directorului adjunct al DGASP Constanța, Simona Constantinescu, era monitorizată periodic:

„Vizitele de monitorizare atât din partea insituției noastre, dar cu precădere din partea primăriei au fost efectuate săptămânal, de fiecare dată copilul fiind găsit în condiții bune”.

În ultima vreme, însă, tânăra nu ar mai fi deschis ușa asistenților sociali. Acum, mama e suspectată că și-a omorât copilul, cu voie sau din culpă. Judecătorii vor decide dacă o internează sau dacă o trimit la închisoare.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top