fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
UPDATE. Alertă cu bombă la Direcția pentru Protecția Copilului Iași: toate persoanele din clădire au fost evacuate

UPDATE. Alertă cu bombă la Direcția pentru Protecția Copilului Iași: toate persoanele din clădire au fost evacuate


Este alertă cu bombă la Direcția Protecției Copilului Iași! Autoritățile au intervenit, marți, de urgență, după ce tatăl unui copil din centrul social a amenințat că va pune o bombă.

UPDATE

Activitatea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi a fost reluată miercuri la două ore după ce clădirea a fost evacuată în urma unui anunţ care semnala existenţa unei bombe în clădire. 

Timp de două ore a fost verificată fiecare zonă a clădirii, fără a fi descoperită nicio bombă, motiv pentru care a fost reluată activitatea instituţiei.

Potrivit unor surse, bărbatul şi concubina şi copilul acestora au revenit în ţară în urmă cu câţiva ani. De atunci copilul lor se află în plasament la un asistent maternal profesionist. De un an de zile bărbatul îşi vede copilul doar pe Skipe, de faţă cu familia care îl creşte.

Știre inițială

Un echipaj al brigăzii antiteroriste şi poliţiştii sunt la faţa locului după ce tatăl unui copil de la centru ameninţă că va pune o bombă, transmite realitatea.net.

Toată lumea a fost evacuată din clădire, zeci de copii alături de celelalte persoane adulte.

DGASPC Iaşi a anunțat că tatăl unui minor care se afla în asistență maternală a fost în instituție şi a făcut scandal, după care a spart geamul uşii de la centru. După ce s-a rănit a fugit și a amenințat că se va cu o bombă.

„S-a efectuat un telefon la un asistent social de la noi. Este vorba de o persoană care este în evidența direcției, persoană care are motive de internare la Socola. Nu e prima dată când face scandal și este violent. În jumatate de oră, el a declarat că va veni la Direcție si va pune o bombă. În mod firesc, am anuntat organele competente, care sunt acum la fata locului. S-a evacuat cladirea, s-a stabilit un perimetru de peste 100 de metri și se verifică clădirea în momentul de fata”, a declarat Ion Florin, directorului DGASPC Iași.

Reprezentanții Protecției Copilului Iași spun că părintele nu ar fi la primul gest de astfel, bărbatul fiind violent.

 

Sursa: realitatea.net


 
Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac