fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Revoltător! Femeie lovită de un vecin la intrarea în scară: totul s-a întâmplat în fața fetiței victimei (VIDEO)

Revoltător! Femeie lovită de un vecin la intrarea în scară: totul s-a întâmplat în fața fetiței victimei (VIDEO)


Scene de o violență extremă s-au petrecut în fața unul bloc din București. O mamă a ajuns la spital, plină de sânge, după ce a fost lovită cu sălbăticie de un vecin, chiar în fața fetiței sale. Totul s-a întâmplat în plină zi, când femeia ieșea pe ușa blocului. Agresorul a lovit-o din senin pe femeie, a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează realitatea.net.

Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază. După cum se vede pe filmarea din camera de supraveghere a blocului, femeia a ieșit pe ușă, cu fetița de mână, iar în fața ușii a avut loc un scurt schimb de cuvinte, moment în care bărbatul a lovit-o cu pumnul, în plină figură, ca la box. Victima a reușit totuși să-și păstreze echilibrul și să nu se rostologelească pe scări. După ce și-a revenit cât de cât din șoc, s-a dus la spital, iar medicii i-au anunțat pe polițiștii de la Secția 9 din Capitală.

Agresorul este considerat o persoană extrem de periculoasă și vecinilor le este teamă că s-ar putea întâlni cu el în holul blocului și ar putea fi atacați.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top