fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Panică în Ploiești! Un individ s-a urcat pe o clădire și a început să arunce cu bucăți de metal și cărămizi pe o stradă intens circulată

Panică în Ploiești! Un individ s-a urcat pe o clădire și a început să arunce cu bucăți de metal și cărămizi pe o stradă intens circulată


Mobilizare generală într-un cartier din Ploieşti, unde un individ urcat pe o clădire a început să arunce cu cărămizi, pietre şi bucăţi de metal pe o stradă intens circulată.

Traficul a fost blocat rapid, iar locul, împânzit de scutieri, pompieri şi poliţişti. Trupele de intervenţie rapidă au reuşit să îl imobilizeze pe scandalagiu, înainte de a răni pe cineva. Nu se ştie deocamdată ce l-a determinat să facă aşa ceva, dar a fost declanşată o anchetă şi bărbatul a fost dus la spihiatrie, pentru expertiză.

Era ora 10 dimineaţa când pe stradă au început să aterizeze bucăţi de materiale de contructie care riscau să lovească trecătorii ori maşinile. Un bărbat furios se urcase pe o clădire şi aruncă tot ce îi pică la îndemână. Locuitorii cartierului l-au recunoscut şi spun despre el că a mai avut şi în trecut accese de furie, la beţie, dar niciodată atât de violente.

Maria Magdalena Rădulescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: „Au fost mobilizate la faţa locului mai multe forţe de ordine din diferite structiri care să imobilizeze persoană.”

Echipele de intervetie au blocat strada, iar traficul de maşini şi pietoni a fost deviat. Trupele speciale de intervenţie rapidă au intrat în clădire şi în scurt timp l-au imobilizat pe individul agresiv.

Bărbatul a fost preluat apoi de un echipaj medical şi transportat la psihiatrie pentru un consult de specialitate.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top