fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Foto: UPU SMURD Iași Foto: UPU SMURD Iași

Un bărbat cu un cui înfipt în frunte a ameninţat că se aruncă de pe un stâlp de înaltă tensiune din Iași


Un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din Iaşi şi a ameninţat că se aruncă, transmite „Adevărul”. Bărbatul a mărturisit că a furat o bicicletă şi se temea că va fi dus la Poliţie.

Poliţiştii l-au convins pe individ să coboare. Şocant a fost şi faptul că ieşeanul avea un cui înfipt în frunte.  Purtătorul de cuvânt al UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a transmis că bărbatul a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.     

Reprezentanţii IPJ Iaşi au declarat că incidentul a fost anunţat printr-un apel la 112.   

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Urbană Iaşi au fost anunţaţi, printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat a urcat pe un stâlp şi ameninţa că se va sinucide. 

În urma acestei sesizări, poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului.  În urma discuţiilor pe care le-au avut cu bărbatul l-au convins să coboare.   

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru investigaţii de specialitate.   

Foto: UPU SMURD Iași

Verificările continuă pentru a se stabili întreaga stare de fapt, urmând a fi dispuse de către poliţişti a măsurilor legale”, declară reprezentanţii IPJ Iaşi.

Bărbatul urcase până la înălţimea de 30 de metri. Potrivit primelor informaţii, tânărul a mărturisit că a furat o bicicletă şi că se teme că va fi dus la Poliţie.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top