fbpx
Portokal
Momentul în care un tren dă prioritate unui șofer grăbit, în Cluj: a forțat trecerea și bariera a căzut peste maşină (VIDEO)

Momentul în care un tren dă prioritate unui șofer grăbit, în Cluj: a forțat trecerea și bariera a căzut peste maşină (VIDEO)


Imagini incredibile au fost surprinse la o trecere de cale ferată din Cluj-Napoca, unde un tren a oprit şi a oferit prioritate unui şofer mult prea grăbit. Bărbatul care se afla la volan a forţat trecerea iar bariera a căzut peste maşină.

Întreaga scenă a fost filmată de un conducător auto care aştepta să treacă trenul, aşa cum prevede legea. În imagini se vede cum erau în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, iar bariera se afla în coborâre.

 

Inconştient, şoferul maşinii forţează trecerea, însă rămâne blocat chiar pe calea ferată după ce bariera cade pe maşină.

 

Din fericire, trenul care se apropia avea o viteză foarte mică, iar mecanicul de locomotivă a reuşit să oprească înainte să se întâmple o tragedie. Mai mult, conductorul coboară şi îl ajută pe şofer să scoată maşina de sub barieră.

Chiar dacă totul s-a terminat cu bine, imaginile au ajuns în atenţia poliţiştilor iar şoferul risca dosar penal, inclusiv pentru distrugere.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top