fbpx
Portokal
Foto amator Foto amator

Mașină cu numere de București, parcată direct pe plajă. Individul nu este la prima abatere (VIDEO)


Un șofer cu o mașină cu numere roșii, înmatriculată în București, a și-a parcat autoturismului în stațiunea Saturn aproape de apă, direct pe plajă unde se aflau turiștii.

Bineînțeles, accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plajele Mării Negre este interzisă.

 

Potrivit Apelor Române, amenda poate ajunge până la 20.000 lei.

 

Polițiștii au anunțat că s-au autosesizat și i-au aplicat o amendă șoferului în valoare de aproximativ 2000 de euro, adică 10.000 de lei.

 

„În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, a anunțat Poliția într-un comunicat.

 „Bizonul” este vedetă printre polițiștii de pe Litoral

Individul care a rămas împotmolit pe plaja din Saturn este deja vedetă pentru polițiști!

 

Bărbatul de 43 de ani, din București, a reușit "performanța" ca în ziua de 13 iunie să fie prins de polițiști de două ori, în Vama Veche. O dată dimineață, conducând cu permisul suspendat și sub influența băuturilor alcoolice (1,1 la mie concentrație de alcool în aerul expirat), o dată seara, conducând cu permisul suspendat și sub influența substanțelor interzise (cocaină). Dintr-un foc două dosare penale!

 

La nici o săptămână, a fost prins a treia oară la volan, tot în Vama Veche, conducând cu permisul suspendat. Al treilea dosar penal!

 

Acum, a reușit performanța de a-l obține și pe al patrulea, pentru că mașina împotmolită pe plajă a fost condusă de el, cu permisul tot suspendat. Asta pe lângă amenda contravențională de 10.000 de lei, pentru intrarea cu mașina pe plajă, plus costurile operațiunii de recuperare a mașinii, care a fost tractată de pe plajă de un utilaj.

 

Individul afișează în geamul mașinii o legitimație care atestă că lucrează la o televiziune centrală, dar reprezentanții acesteia susțin că nu mai este angajatul lor de trei luni.

 

Acum nici 3 săptămâni, o instanță din cadrul Judecătoriei Sectorului 2 București a emis un ordin de protecție care îl obligă pe bărbat să nu se apropie sau să ia legătura cu o familie compusă din trei persoane (mama, tata și un fiu minor).

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top