fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Scandalagiu prins în Vama Veche cu un box metalic în bagaj și cu un recipient cu cannabis

Scandalagiu prins în Vama Veche cu un box metalic în bagaj și cu un recipient cu cannabis


Jandarmii Grupării Mobile "Tomis" Constanţa au depistat duminică un tânăr, în Vama Veche, care avea asupra sa un box metalic şi un recipient de plastic în care se găsea o substanţă vegetală de culoare verde-olive, susceptibilă a fi cannabis.

„Astăzi de dimineaţă, în jurul orei 3,00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa, care se aflau în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au fost sesizaţi despre faptul că o persoană adresează injurii unor angajaţi ai unei clătitării aflată pe strada Falezei. Echipajul a ajuns imediat la faţa locului, a observat un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, agitat şi supărat, şi care adresa injurii personalului. Chiar dacă i s-a solicitat să înceteze, acesta a continuat să adrese injurii. După ce a fost calmat, tânărul a declarat că este supărat şi şi-a vărsat nervii pe angajaţii clătităriei", se arată într-un comunicat de presă al Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis" Constanţa.

Potrivit sursei citate, asupra tânărului s-a găsit un box metalic şi, într-un recipient de plastic, substanţă vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri.

„Întrebat dacă are obiecte periculoase sau substanţe halucinogene asupra sa, acesta a negat. I s-a făcut controlul corporal sumar şi al bagajului găsit asupra sa. În rucsac, jandarmii au găsit un box metalic şi într-un recipient de plastic, substanţă vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri. A declarat „că nu ştie de unde este substanţa şi că boxul nu-i aparţine”. Au fost întocmite actele de sesizare pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar recipientul de plastic cu substanţă vegetală găsit asupra lui va fi predat Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor", se arată în comunicat.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac