fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Dedicație în stil manelist de la Mihai Chirica, la concertul lui Adi Minune în Tiki Village (VIDEO)

Dedicație în stil manelist de la Mihai Chirica, la concertul lui Adi Minune în Tiki Village (VIDEO)


Apariție surprinzătoare, aseară, a primarului Mihai Chirica la concertul susținut de manelistul Adi Minune la Tiki Village. Edilul nu s-a mulțumit doar să asiste la spectacol, ci a oferit, la rândul său, un mic show prin dedicațiile citite de Minune pe scenă în fața iubitorilor de manele.

„Minunea administratiei româneşti, primarul Chirica al Iașului, a fost văzut aseară la concertul lui Adi Minune de la Tiki Village, care a început pe la miezul nopții.

Se știe fauna care se aduna in locatie la astfel de evenimente, unde minunatul nostru se simte ca acasă.

Într-o stare de self esteem ridicat, a ajuns la concluzia ca trebuie sa dea o dedicatie primariei Iasi. Ceea ce a si facut”, scrie Dan Radu, liderul Asociației Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, pe pagina sa de socializare.

„Mulțumim domnului primar, Mihai Chirica, pentru dedicațiile nocturne pe ritmuri de manele. "FĂRĂ NUMĂR". Așa să curgă proiectele pentru Iași, nu numai bani în buzunar”, scrie și deputatul USR PLUS Filip Havârneanu.

Dedicațiile făcute de Mihai Chirica erau pentru fiica și viitorul ginere al lui Constantin Rădeanu, patronul de la E-Gros și unul dintre nenumărații cumătrii ai edilului. Cei doi tineri, Iulia și Dragoș, vor avea nunta pe 4 septembrie, la restaurantul „La Castel”.


Citeste si...
Nota
(3 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top