fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Tion.ro Foto: Tion.ro

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, s-a căsătorit: soția sa s-a născut în China și este diplomat ONU


Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat miercuri, 25 august, că s-a căsătorit. El a postat pe pagina sa de Facebook un anunţ în care a anunţat evenimentul petrecut cu mare discreţie, scrie „Adevărul”.

„De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos şi recunoscător pentru iubirea şi sprijinul ei necondiţionat, şi că şi-a găsit locul, cu mine, la Timişoara", a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Soţia lui Dominic Fritz este Lin Yiran, diplomat ONU. Ea este însărcinată, iar în luna octombrie cei doi urmează să devină părinţi. Soţia primarului are 36 de ani şi are domiciliul în Tianjin, Republica Populară Chineză.

O prezenţă discretă, soţia lui Dominic Fritz a fost alături de primarul Timişoarei în special în seara alegerilor, când l-a însoţit să celebreze rezultatul în Piaţa Victoriei.

Tot Fritz menţiona că Yiran Lin este diplomat în cadrul ONU. Şi în ziua în care a preluat efectiv biroul de primar al Timişoarei, frumoasa lui iubită i-a fost alături.

Un document privind căsătoria lor a fost publicat de Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din Timişoara. Fostul edil Nicolae Robu, care a postat documentul pe Facebook, a menţionat că în dreptul lui Dominic Fritz este trecută rezidenţa şi nu domiciliul, ceea ce arată că nu ar fi avut dreptul să candideze.

Dominic Fritz este primarul Timişoarei de 10 luni, ales cu 49,19% din totalul voturilor exprimate de cetăţeni.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac