fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Bărbat filmat aruncând mai mulți cățeluși în pungi pe un câmp din Timiș: a fost identificat și amendat (VIDEO)

Bărbat filmat aruncând mai mulți cățeluși în pungi pe un câmp din Timiș: a fost identificat și amendat (VIDEO)


Un bărbat a fost filmat aruncând mai mulți cățeluși în pungi, pe un câmp din Ghiroda.

Acesta mers până la ieşirea din comună, s-a oprit pe marginea şoselei, şi, după ce s-a asigurat că nu îl vede nimeni, a aruncat pungile într-un lan de porumb.

Întreaga scenă a fost surprinsă cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate la o casă din apropiere. Proprietara a văzut imaginile şi a sunat la poliţia locală din Ghiroda. Oamenii legii au început cercetările şi l-au identificat pe bărbat, relatează opiniatimisoarei.ro.

„Stimaţi cetăţeni, dacă nu doriţi pui de la animalele dvs de companie, aveţi posibilitatea să le sterilizaţi, de multe ori gratis, în campaniile făcute de medicii veterinari. Nu va costa nimic altceva decât câteva minute din timpul dumneavoasta! Gestul pe care l-a făcut acest „domn”, de a arunca, pur și simplu, niște căţeluşi în pungi, este un act de cruzime pe care nu îl tolerăm, nici din punct de vedere moral şi nici din punct de vedere legal. Mulţumim pe această cale doamnei care ne-a sesizat și care a salvat căţeluşii și o anunţăm, pe această cale, că l-am identificat și amendat pe cel în cauză”, transmit reprezentanţii Primăriei Ghiroda, care au și făcut publice imaginile.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top